dimecres, 20 de juny del 2012


El bar de l’institut.
El bar de l’institut INS carelló d’Empúries estaba ple de gent fumadora. Aquesta gent es fotia de tots els altres: dels professors, de alguna gent de batxillerat i també de la gent culte. En un racó hi havia els profes que explicaven acudits entre ells, d’altra banda hi havia els de batxillerat que només estudiaven i, els fumadors que només feien tonteries però quan s’ananven,  a sobre que les finestres estaven obertes i les portes perquè hi passés l’aire,  la densa olor del fum, que feia molta pudor i ana calor asfixiant.


 
Carta informal
Hola Christian,
Ja fa temps que no ens veiem. Com estàs ? Com va la vida a ANG ? A ALE si està bé.
Quants anys fa que no ens veiem… Crec qu fa 5 anys. Jo he pogut fer la carrera ENG de avions. Primer arreglava els avions petits i ara fa reparo avions grans, com de AIRB i BOIN. A l’INS vaig anar a unes feries de VIDOJ i l’EDI era gegant, era 4 vegades més gran que l’ESCO. Aquì fa mal temps perquè cada dos diez plou i pocs diez surt el sol. BER es una ciutat preciosa, perquè jo visc allà. Hi ha moltes coses per visitar com el Brandenburger Tor, però en realitat es molt més precios a la nit. I BER també té molts museus i un  es de  VIDOJ. T’ensenya  com van evolucionar les consoles  fins avui en dia. Espero que tu hagis aconseguit allò que volies i fins aviat, que et TROB bé.
P.S: I molts RECO de part de la meva familia. Déu.   


 
CREUS QUE LES VIDIOJOCS SÓN COMPATIBLES I ÚTILS AMB L’ENSENYAMENT ?
Considero que els videojocs poden afavorir l’apenentatge en molts aspectos, malgrat tots els prejudicis que encara hi ha en la nostra societat. D’una banda, molts jocs poden millorar els reflexos i la lógica mitjancçant batalles i resolución de misteris, o ajuden a entrenar l’agilitat mental, els idiomas i fins i tot l’esport. D’altra banda, molta gent rebutja els videojocs pels prejudicis que es tenen d’aquests i pel rebuig a la novetat. Un exemple d’això és el menyspreu pels jocs  de rol dels “violents”, excusant-se en anéctodes com ” l’assassí de la catana”. No obstant això, això no és la culpa dels jocs, ja que depèn de les persones  i qualsevol excés és dolent, sigui amb els jocs o la televisió. En conclusió, no hem    de deixar portar pels prejudicis sinó que hem de veure el carácter lúdic i la qualitat de portes que obren els videojocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada